Személyes blog, mindennapok és sztorizgatás. Mesék Frankfurtból.

Felhívás

Sziasztok!

 

tegedkereslek.jpgSzeretném megírni a "Magyar nők külföldi társ oldalán" című bejegyzésem párját, azaz olyan magyar férfiaknak tennék fel néhány kérdést, akik külföldi társukkal élnek együtt. Úgy lenne igazán teljes a kép, ha megismerhetnénk a másik oldal véleményét is.
A társ egyébként  lehet barátnő, feleség, élettárs, de akár barát vagy férj is, nyugodtan írhatnak azonos nemű párok is.

Jelentkezhettek Facebookon, küldhettek emailt a frankfurtimesek@hotmail.com címre, vagy egy üzenetet a blog.hu-n keresztül.
De akár hozzászólás formájában is lehet.

A részletekről minden jelentkezőnek küldök egy üzenetet.

Nagyon boldog lennék, ha beleférne szűkös szabadidőtökbe a jelöltek toborzása, én is rajta vagyok az ügyön, de nincs olyan könnyű dolgom, mint az első bejegyzésnél. 

 Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!

 

 

Egyébként szép hetet, napot, hétfőt mindenkinek, még nem fogytam, de bizonyára fogok, mert ma van Hauptcheckin (=nagyon sok ember jön) az IMEX Messére, 355 lelkes, bejelentkezni kívánó vendég érkezik ma hozzánk, és én délutános vagyok. Vajon már most bevegyem a nyugtatómat, vagy várjam meg a szünetetmet. Amiről a héten még mindenképen mesélek, az a leendő interjúm, elvileg ma derül ki az időpont, hogy mikor kápráztathatom el őket; és a költözésről is lesz szó, ott még egyelőre a zöld lámpára várunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://frankfurtimesek.blog.hu/api/trackback/id/tr458639146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dosztoprimecsátyelnoszty 2016.04.18. 20:38:45

szerintem kérd meg a határátkelőt, hogy tegyen ki ez ügyben egy felhívást az oldalán egy vagy több napi bejegyzés alatt.

hajrá hauptcheckin, drukkolunk, hogy a vendégek hozzásegítsenek a flowhoz!

gabuschka 2016.04.19. 13:03:24

@dosztoprimecsátyelnoszty: Megvan a könyv! :-)
Nem is rossz ötlet, köszi! :-)

nemszólokmégegyszer 2016.04.21. 18:34:53

A negyven, ha egészséges vagy, még nem kor. Ha egy NŐ negyvenéves korára teljesedik ki, miért is ne "nőhet ne" fel egy férfi negyven éves éves korára teljesen.

Szerző

Korábbi bejegyzések

Hozzászólások

  • Zsuzsa Kirsh: Szia Gabushka! Jó olvasni az írásaidat:) Én Berlinben életem évekig, most újra Magyararországon, m... (2019.05.13. 07:19) Rólam
  • gabuschka: @sellőlány: :,-D Akkor a lényeg, hogy értjük egymást! (2016.11.03. 19:43) Nincs új a nap alatt
  • gabuschka: @GizilányaJudy: Szia, igen német család volt. Tényleg inspiráló a történet! :-) (2016.10.30. 15:28) Bemutatom a szomszédom 5 - Ismerd meg Vikit!
  • gabuschka: @Évi1987: Nyugodtan, olvasgass és írj, ha van mondanivalód. Mindig örülök, ha valaki hozzászól, jó... (2016.09.29. 21:17) Milyen az idő odafent 2, avagy a magasság előnyei és hátrányai
  • gabuschka: @sellőlány: Egyetértek veled, nagyon jól összefoglaltad a probléma lényegét. Azt azért eldőntőtte... (2016.08.25. 21:14) Reagálok
süti beállítások módosítása