Személyes blog, mindennapok és sztorizgatás. Mesék Frankfurtból.

Adatkezelési szabályzat

Az adatkezelés célja: Hírlevél küldése

Az adatkezelés jogcíme: Adatkezelés akkor történik, ha a Látogató az oldalon önkéntesen feliratkozik a hírlevélre (keresztneve és e-mail címe megadásával). 

Az adatkezelő: Frankfurti mesék blog
Honlap címe: frankfurtimesek.blog.hu
E-mail címe:
frankfurtimesek@gmail.com

Rendelkezések:

  1. Egy hírlevélkezelő szoftver áll használatban, ezen oldal adatkezelési tájékoztatója itt olvasható: Mailchimp.
  2. Az Feliratkozók adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján jár el.
  3. A Feliratkozó önkéntesen hozzájárul az adatai tárolásához, és az adatvédelmi nyilatkozatban rögzített módon való felhasználásához.
  4. A hírlevél egyéb weboldalakra, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Amennyiben a hírlevélre feliratkozott felhasználó ilyen weboldalakra irányuló linkekre kattint,  figyelembe kell vennie, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes. Abban a nem várt esetben, ha a hírlevél küldője a személyes adatokkal kapcsolatos jogokat megsérti, a hírlevélre feliratkozott felhasználó a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.

A hírlevélre feliratkozott felhasználók személyes adatai kizárólag a hírlevél kiküldése céljából kerülnek tárolásra. Az adatkezelés időtartama visszavonásig tart. A hírlevélre feliratkozó felhasználó személyes adatai kezeléséről tájékoztatást kérhet, illetve kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését vagy zárolását.

A blog.hu adatkezelési szabályzata itt olvasható: blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://frankfurtimesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3713966702

Szerző

Korábbi bejegyzések

Hozzászólások

  • Zsuzsa Kirsh: Szia Gabushka! Jó olvasni az írásaidat:) Én Berlinben életem évekig, most újra Magyararországon, m... (2019.05.13. 07:19) Rólam
  • gabuschka: @sellőlány: :,-D Akkor a lényeg, hogy értjük egymást! (2016.11.03. 19:43) Nincs új a nap alatt
  • gabuschka: @GizilányaJudy: Szia, igen német család volt. Tényleg inspiráló a történet! :-) (2016.10.30. 15:28) Bemutatom a szomszédom 5 - Ismerd meg Vikit!
  • gabuschka: @Évi1987: Nyugodtan, olvasgass és írj, ha van mondanivalód. Mindig örülök, ha valaki hozzászól, jó... (2016.09.29. 21:17) Milyen az idő odafent 2, avagy a magasság előnyei és hátrányai
  • gabuschka: @sellőlány: Egyetértek veled, nagyon jól összefoglaltad a probléma lényegét. Azt azért eldőntőtte... (2016.08.25. 21:14) Reagálok
süti beállítások módosítása